×

Atenție clienți ING! Nu folosi cardul în străinătate fără să citești asta!

Atenție clienți ING! Nu folosi cardul în străinătate fără să citești asta!

În caz că ai cont la ING Bank și ești un pasionat călător, veștile sunt bune pentru tine! Banca a emis o atenționare specială legată de utilizarea cardurilor în străinătate, iar aflând aceste informații vei fi mai pregătit pentru următoarea ta aventură.

Siguranță sporită prin Geolocalizare

ING Bank oferă acum clienților săi o nouă funcție extrem de utilă – Geolocalizarea. Ce înseamnă asta? Practic, sistemul bancar va monitoriza locația de unde se fac tranzacțiile prin intermediul contului tău. Acest lucru aduce un plus de siguranță în utilizarea cardului tău în orice colț al lumii.

Beneficii pentru clienți

Datorită Geolocalizării, poți călători fără griji și efectua transferuri în străinătate cu ușurință. Mai mult decât atât, vei fi informat rapid în cazul în care se observă activități neobișnuite sau suspecte legate de contul tău.

Protecție împotriva fraudelor

Mesajul transmis de ING Bank este clar: nu trebuie să-ți faci griji atunci când folosești cardul în alte țări. Sistemul va fi vigilent și va bloca automat tranzacțiile sau operațiunile care par a fi efectuate din zone geografice improbabile pentru tine.

Călătorii în siguranță

Indiferent dacă te gândești să îți savurezi o cafea în București sau să faci shopping în Barcelona, acum poți face asta fără teama că cineva ar putea să aibă acces neautorizat la contul tău. Cu Geolocalizarea activată, ING Bank îți oferă o protecție suplimentară împotriva fraudelor, astfel încât să te poți bucura de călătorii în siguranță.

Concluzie

Deci, dacă ești un client ING Bank și planifici să călătorești în străinătate, ai acum la dispoziție o unealtă suplimentară pentru a-ți proteja finanțele. Așadar, nu uita să activezi Geolocalizarea și să te bucuri de călătorii fără griji!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul