×

Angela Similea: Biografie, Carieră Muzicală și Viață Personală

Angela Similea: Biografie, Carieră Muzicală și Viață Personală

Angela Similea este una dintre cele mai apreciate cântărețe din industria muzicală românească, cu o carieră bogată și o viață personală plină de surprize.

Începuturile în muzică

Angela Similea s-a născut pe 9 iulie 1946 în comuna 1 Decembrie din județul Ilfov. De mică a fost pasionată de muzică și și-a descoperit vocația la un concert al Mariei Tănase. Cu toate acestea, mama ei a încurajat-o să urmeze o carieră în medicină, considerând că este o meserie mai sigură.

Succesul muzical

Deși a urmat facultatea de medicină, Angela Similea nu a renunțat la pasiunea pentru muzică. A debutat pe scenă la Cerbul de Aur în 1970, obținând locul doi. De atunci, a cunoscut succesul în industria muzicală, având numeroase apariții la TV, șlagăre de succes și premii naționale și internaționale.

Viața personală tumultoasă

În ceea ce privește viața personală, Angela Similea a avut mai multe căsnicii și relații. De la căsătoria cu un electrician la divorțul provocat de întâlnirea cu un chitarist, viața sa amoroasă a fost plină de evenimente. Ulterior, s-a căsătorit cu Jan Hilgen și apoi cu Victor Surdu, un politician care a lăsat-o cu datorii considerabile la moartea sa.

Reputația controversată

De-a lungul carierei sale, Angela Similea a fost implicată în diverse scandaluri și zvonuri. Se spune că ar fi avut o relație cu Florin Piersic, iar acest lucru ar fi dus la probleme în căsnicia actorului. Cu toate acestea, Angela Similea a rămas o figură importantă în industria muzicală românească.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul