×

Andrei Ștefănescu: Biografia cântărețului de la Alb Negru – CV, Vârstă, Familie și Avere

Andrei Ștefănescu: Biografia cântărețului de la Alb Negru – CV, Vârstă, Familie și Avere

Andrei Ștefănescu, biografia cântărețului de la Alb Negru

Cine este Andrei Ștefănescu?

Andrei Ștefănescu este un cântăreț român, cunoscut publicului din formația Alb Negru alături de Kamara. S-a născut pe 11 august 1977 la București și acum are 46 de ani.

Cariera muzicală a lui Andrei Ștefănescu

Împreună cu colegul său, Andrei a format trupa Alb Negru în 2004, debutând pe scena muzicii românești la Festivalul de la Mamaia. Cei doi au reprezentat România la Eurovision în 2007, dar au ocupat doar locul 13. De-a lungul timpului, Andrei a avut succes atât în muzică, cât și în televiziune, fiind prezentator și concurent în diverse emisiuni.

Viața personală a lui Andrei Ștefănescu

Din punct de vedere personal, Andrei Ștefănescu nu a avut o căsnicie fericită, trecând prin două divorțuri. Prima sa soție a fost cântăreața Sylvia, de la care s-a despărțit din cauza infidelității acesteia. Ulterior, s-a căsătorit cu Antonia, cu care are un băiețel, dar și această relație s-a încheiat în divorț după 7 ani.

Andrei Ștefănescu în prezent

În prezent, Andrei Ștefănescu se iubește cu o colegă de la Antena Stars, pe nume Ștefania Duca. Artistul continuă să se implice în proiecte muzicale și televizate, aducând mereu energie și pasiune în tot ceea ce face.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul