×

„Andra Negulescu: Biografia unei actrițe talentate și decizii surprinzătoare de viață”

„Andra Negulescu: Biografia unei actrițe talentate și decizii surprinzătoare de viață”

Andra Negulescu: Biografia unei actrițe talentate și decizii surprinzătoare de viață

Andra Negulescu, o actriță talentată și apreciată în industria cinematografică, a luat o decizie surprinzătoare care a shockat pe mulți. După o căsnicie de mai mulți ani cu actorul Claudiu Bleonț, cei doi s-au separat în mod amiabil, deși relația lor a trecut prin momente dificile în ultimii doi ani.

Andra Negulescu este cunoscută pentru rolurile sale remarcabile în filme precum „Benyovszky, the rebel count” (2015), „The Elite” (2001) și „La urgenta” (2006). Cu toate acestea, actrița a hotărât să pună capăt carierei sale în actorie și să își schimbe complet direcția profesională.

Într-un interviu recent, Andra Negulescu a dezvăluit că și-a dorit dintotdeauna să devină pilot de linie și a luat această decizie în urma separării de Claudiu Bleonț. Ea a afirmat că a renunțat la actorie și se pregătește să-și îndeplinească visul de a deveni pilot.

„Vreau să termin Școala Superioară de Aviație și să ajung pilot de linie”, a declarat Andra Negulescu. „Este o nouă etapă în viața mea și sunt foarte entuziasmată să mă lansez în această carieră.”

De asemenea, actrița a mărturisit că și-a refăcut viața după separare și că, în momentul în care a aflat că Claudiu Bleonț va deveni tată, era deja îndrăgostită de altcineva. Cu toate acestea, ea a dorit să îl cunoască mai bine pe viitorul tată al copilului și a decis să îi facă o vizită.

Andra Negulescu a fost întotdeauna o femeie puternică și hotărâtă, iar această decizie surprinzătoare de a-și schimba cariera este doar un exemplu în plus al determinării sale. Cu siguranță, vom urmări cu interes parcursul ei în noul domeniu și suntem curioși să vedem cum se va descurca ca pilot de linie.

Cu toate că industria cinematografică va simți lipsa talentului ei, suntem siguri că Andra Negulescu va reuși să-și atingă noi înălțimi în cariera sa de pilot. Îi dorim mult succes în această nouă etapă a vieții sale și suntem nerăbdători să vedem cum se va transforma visul ei în realitate.

Sursă: [sursa]

Partajează acest conținut:

Publică comentariul