×

Alexandru Cicâldău: CV, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alexandru Cicâldău: CV, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alexandru Cicâldău: CV, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alexandru Cicâldău este un fotbalist român în vârstă de 26 de ani, născut pe 8 iulie 1997 în Medgidia, Constanţa. El evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv și are o înălţime de 1.78 m. Potrivit site-urilor de specialitate, valoarea sa de piață este de 4 milioane de euro.

Cicâldău și-a început cariera în fotbal la Academia lui Gheorghe Hagi, unde a fost selectat să joace în echipa under 19 a clubului. După doi ani la copii și juniori, a fost promovat în echipa mare a clubului Viitorul Constanţa, unde a evoluat timp de doi ani. Împreună cu echipa, a devenit campion al României în sezonul 2016-2017 și a participat la competițiile europene.

În 2018, Cicâldău a fost transferat la Universitatea Craiova pentru suma de 1,5 milioane de euro. Cu echipa olteană, a câștigat Cupa României în sezonul 2020-2021 și Supercupa României în anul următor. După trei ani petrecuți la Universitatea Craiova, a fost transferat la Galatasaray pentru 6,5 milioane de euro. A mai evoluat și la echipele Ittihad Kalba și Konyaspor, unde a fost împrumutat de către turci. În prezent, se află sub formă de împrumut la Konyaspor, dar va reveni la Galatasaray în vara acestui an.

În ceea ce privește sursele de venit, Cicâldău câștigă o avere din fotbal. Conform informațiilor din presa de specialitate, el are un salariu de aproape un milion de euro pe an, pe care îl primește de la Galatasaray.

Contrar aparențelor, Cicâldău este unul dintre fotbaliștii „cuminți”. Deși fotbaliștii sunt adesea surprinși în compania mai multor femei, el este într-o relație de mulți ani cu Bianca Maria Petrescu, o tânără din București. Bianca este absolventă a Universității de Medicină din Capitală și este specializată în dermatologie. Ea este medic rezident la Spitalul Elias și a locuit în Turcia alături de Cicâldău atunci când acesta a fost împrumutat în Arabia Saudită. În prezent, Bianca s-a întors în țară pentru a-și continua studiile.

Acestea sunt informațiile relevante despre Alexandru Cicâldău, fotbalistul român cu o carieră de succes și o viață personală stabilă.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul