×

Alexandrion Group se extinde în Mexic cu producția de tequila alături de Casa Aceves din Jalisco.

Alexandrion Group se extinde în Mexic cu producția de tequila alături de Casa Aceves din Jalisco.

Într-o mișcare îndrăzneață de extindere pe piața globală, Alexandrion Group a semnat un parteneriat strategic cu Casa Aceves din Jalisco, Mexic, pentru producția și distribuția de tequila. Această colaborare va aduce celebra băutură mexicană sub umbrela Alexandrion Group, consolidându-și astfel poziția ca unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de băuturi spirtoase din lume.

Deschiderea unor Filiale în Mexic și peste Hotare

În urma acestui parteneriat, Alexandrion Group și Casa Aceves planifică să deschidă filiale care să coordoneze procesul de producție și distribuție a tequilei la nivel global. Astfel, băutura emblematică a Mexicului va ajunge în magazinele din întreaga lume, prin intermediul rețelei extinse de hub-uri de business aflate în diverse țări.

Ambiții Mărețe și Extindere Globală

Președintele Fondator al Alexandrion Group, Nawaf Salameh, a subliniat ambițiile companiei de a atinge o cotă de piață globală de 10% în principalii segmente de băuturi spirtoase, inclusiv tequila, în următorii 10 ani. Cu o rețea de magazine Alexandrion Experience în continuă expansiune și planuri de a lansa noi branduri de whisky, votcă și gin, grupul își consolidează prezența pe piața internațională.

Investiții și Extindere în Diverse Țări

Alexandrion Group a făcut investiții semnificative în diverse țări pentru a-și extinde operațiunile. De la construirea de distilerii în Statele Unite, Japonia și America de Sud, până la achiziționarea de acțiuni în companii din Cipru și Grecia, grupul își consolidează prezența la nivel global, transformând produsele cu origini românești în branduri internaționale apreciate în întreaga lume.

Consolidarea Prestigiului Românesc pe Plan Global

Prin parteneriate strategice și investiții semnificative, Alexandrion Group devine un adevărat ambasador al României în lume, promovând excelența și tradiția românească în industria băuturilor spirtoase la nivel global.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul