×

Alexandra Duli, concurentă în Survivor România 2022: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri

Alexandra Duli, concurentă în Survivor România 2022: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri

Ținută secretă până acum, Alexandra Duli, în vârstă de 24 de ani, a fost dezvăluită ca una dintre concurentele din echipa Războinicilor în noul sezon al emisiunii Survivor România All Stars. Dar cine este Alexandra Duli și cu ce se ocupă?

Alexandra a debutat în lumea televiziunii acum doi ani, când a participat în sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, unde a încercat să cucerească inima lui Andi Constantin, însă fără succes. De atunci, Alexandra a rămas singură și a continuat să își construiască cariera.

Născută în România, Alexandra s-a mutat la Londra pentru a urma studiile. A absolvit facultatea în 2019 și s-a stabilit acolo. În prezent, lucrează ca manager și a devenit recent și model pentru o firmă de haine, unde obține câștiguri frumoase. Imaginile cu Alexandra în costume de baie, pe care le postează pe rețelele de socializare, atrag numeroase aprecieri din partea fanilor săi.

Pasionată de Social Media, contul de Instagram al Alexandrei are peste 17.000 de urmăritori, care o susțin și o urmăresc zilnic în aventura ei la Survivor România.

Cu o înălțime de 1,60 m și o greutate de 50 kg, Alexandra se pregătește intens pentru competiția ce urmează. Alături de colegii săi din echipa Războinicilor, printre care se numără Alex Delea, Iancu Sterp, Relu Pănescu și Ştefania Ştefan, ea este hotărâtă să facă față provocărilor și să lupte pentru supraviețuire în sălbăticie.

Fanii emisiunii Survivor România All Stars sunt nerăbdători să vadă cum se va descurca Alexandra Duli în competiție și să descopere cine va fi marea câștigătoare în acest sezon.

Partajează acest conținut:

Un comentariu

Publică comentariul