×

Alex Leonte: Biografia, Cariera și Viața Personală

Alex Leonte: Biografia, Cariera și Viața Personală

Alex Leonte: Biografia, Cariera și Viața Personală

Alex Leonte este un economist din România, cunoscut mai ales pentru relația sa cu cântăreața Theo Rose. Despărțirea lor a fost în centrul atenției și a generat multe controverse.

Născut în 1994, în București, Alex Leonte a studiat la Colegiul Național Economic Virgil Madgearu și a obținut diploma de tehnician în activități economice. Ulterior, și-a continuat studiile la Academia de Studii Economice din București, unde a obținut licența în Cibernetică Economică.

Începând din august 2017, Alex Leonte lucrează la Agricover, unde a început ca intern și a fost ulterior angajat. În paralel cu activitatea sa profesională, el face și voluntariat în cadrul Școlii de dans românesc Larisa și Marin Barbu. Aici, el este ajutat de un membru celebru al familiei sale, nimeni altul decât Nea Mărin, personajul TV care are propria emisiune la Antena 1.

Până la relația cu Theo Rose, Alex Leonte nu era foarte cunoscut publicului larg. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani și locuiau în aceeași casă. Despărțirea lor a fost surprinzătoare pentru mulți, având în vedere că mulți se așteptau să se căsătorească.

Controversele au apărut mai ales atunci când Theo Rose a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de Anghel Damian, înainte de a anunța oficial despărțirea de Alex Leonte. Deși cei doi susțin că s-au despărțit înainte ca Theo Rose să aibă o relație cu regizorul din serialul „Clanul”, oamenii nu s-au putut abține să nu comenteze despre această situație. Mai ales că toată lumea o cunoștea pe Theo Rose ca fiind într-o relație cu Alex Leonte, iar Anghel Damian era cuplat de ani buni cu actrița Lia Bugnar.

În prezent, Alex Leonte și-a refăcut viața alături de Manuela Lupașcu, care este o copie fidelă a fostei sale iubite. În același timp, Theo Rose are acum un copil împreună cu Anghel Damian.

Acestea sunt câteva aspecte din biografia, cariera și viața personală a lui Alex Leonte, un economist român care a fost implicat în relații controversate și care și-a găsit fericirea alături de o nouă parteneră.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul