×

Alertă de vânt puternic și fenomen extrem în România, joi, 25 ianuarie

Alertă de vânt puternic și fenomen extrem în România, joi, 25 ianuarie

Vânt puternic și fenomene extreme în România

Alertă de vânt puternic și fenomene extreme în România! Potrivit ultimelor informații publicate de ANM, joi, 25 ianuarie, țara noastră se confruntă cu schimbări meteorologice bruște, care pot provoca probleme semnificative la nivel național.

Rafale devastatoare pe litoral și în zonele montane

Conform prognozei meteo emise de ANM, vântul puternic va face ravagii pe litoralul nostru frumos, dar și în regiunile montane. Se așteaptă ca rafalele să depășească în anumite zone viteze de peste 80 km/h, ceea ce poate cauza daune semnificative.

Temperaturi contrastante și precipitații în toată țara

Pe lângă vântul puternic, temperaturile vor varia considerabil în această zi. Maximele vor fi cuprinse între 4 și 10 grade Celsius, în timp ce minimele vor scădea până la -5 și 4 grade. În plus, se vor înregistra precipitații în diverse regiuni ale țării.

Ninsori și ploi în diferite zone

În zonele montane, se așteaptă că va ninge abundent, în timp ce în Maramureș și Transilvania vor fi precipitații mixte. În Moldova, încep ploile, în special în a doua parte a intervalului. Vântul va fi intens în toate regiunile, cu viteze mai mari la rafală pe crestele montane și în vest și sud-vest.

București: Încălzire și rafale de vânt

În capitala noastră, vremea începe să se încălzească treptat în această zi. Temperaturile maxime vor atinge până la 9 grade Celsius, în timp ce noaptea nu vor scădea sub 1 grad. Cu toate acestea, vântul puternic va afecta și Bucureștiul, provocând intensificări pe parcursul zilei.

În concluzie, este esențial să fim pregătiți pentru aceste fenomene extreme și să luăm măsuri de precauție pentru a ne proteja pe noi și proprietățile noastre. Stați la adăpost și evitați deplasările inutile în timpul acestor condiții meteo dificile. Să sperăm că vremea se va îmbunătăți în curând și că va reveni liniștea în România noastră dragă!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul