×

Alain Delon vinde conacul său din mediul rural, un adevărat paradis de pace

Alain Delon vinde conacul său din mediul rural, un adevărat paradis de pace

Alain Delon, celebrul actor francez, a decis să vândă conacul său din mediul rural, un adevărat paradis de pace. Proprietatea, numită Brûlerie, se află în inima ținutului Loarei și a fost achiziționată de Delon în 1971. Conacul se întinde pe peste o sută de hectare și oferă o priveliște impresionantă asupra văii Ouanne.

Pentru Delon, acest loc a devenit un refugiu în care se putea retrage și petrece timp alături de familie, prieteni apropiați și câinii săi îndrăgiți. Proprietatea a fost amenajată cu o mulțime de facilități, inclusiv un iaz și o plajă privată, o piscină interioară, o sală de sport și o sală de jocuri. Conacul în sine este o fermă tip conac, cu imense grinzi din lemn și o atmosferă aristocratică.

Pe lângă frumusețea naturală a locului, conacul lui Alain Delon este și o adevărată comoară artistică. Actorul este un mare iubitor și colecționar de artă, iar proprietatea sa găzduiește numeroase obiecte de artă din bronz semnate de Rembrandt Bugatti, unul dintre cei mai mari sculptori de animale din lume.

Cu toate acestea, după mulți ani de întreținere și cu vârsta înaintată, Delon a decis că este momentul să vândă proprietatea. El nu dorește să lase această povară copiilor săi și consideră că este mai bine să ofere această oază de pace altor persoane care vor ști să o aprecieze.

În concluzie, conacul lui Alain Delon din mediul rural, o adevărată bijuterie ascunsă, este pus acum în vânzare. Această proprietate unică oferă nu doar un cadru natural spectaculos, ci și o experiență artistică deosebită.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul