×

Adrian Brâncoveanu, diplomat român și iubitul Andreei Marin

Adrian Brâncoveanu, diplomat român și iubitul Andreei Marin

Adrian Brâncoveanu, diplomat român și iubitul Andreei Marin

Adrian Brâncoveanu, un diplomat român, a devenit cunoscut în ultima vreme datorită relației sale cu celebra prezentatoare TV, Andreea Marin. Cei doi s-au întâlnit în urma unor evenimente triste din viața lor, când amândoi au avut de înfruntat pierderea unor persoane dragi. Deși nu s-au îndrăgostit la prima vedere, sentimentele lor au crescut în timp și acum locuiesc împreună.

O viață profesională de succes

Înainte de a deveni partenerul Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu a avut o carieră de succes ca diplomat român. A lucrat ca referent principal la Ministerul Afacerilor Externe și a ocupat funcția de viceconsul în Damasc. De asemenea, a fost consult în țări precum Tripoli și Tunisia. În 2007, a decis să se implice și în lumea afacerilor, deschizând propria firmă.

O viață personală împlinită

Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin nu sunt căsătoriți și nu au planuri de a face acest pas în viitorul apropiat. Cu toate acestea, cei doi trăiesc împreună și se susțin reciproc în momentele importante din viața lor. Andreea a dezvăluit că a primit în dar de la Adrian o bijuterie deosebit de scumpă, fără a confirma sau infirma dacă este vorba despre un inel de logodnă.

O relație bazată pe suferință

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori înainte de a-l întâlni pe Adrian Brâncoveanu. După despărțirea de ultimul soț, medicul turc Tuncay Ozturk, Andreea și Adrian s-au cunoscut și au început o relație care durează de mai bine de șase ani. Cei doi au fost uniți de suferință, iar aceasta a fost baza relației lor, conform mărturisirilor făcute de Andreea.

Chiar dacă nu sunt căsătoriți, Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin trăiesc o frumoasă poveste de iubire, construită pe încredere și susținere reciprocă. Împreună, ei reușesc să facă față atât responsabilităților profesionale, cât și celor personale.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul