×

Adrian Alexandrov: Biografia, Cariera și Viața Personală

Adrian Alexandrov: Biografia, Cariera și Viața Personală

Adrian Alexandrov: De la model la om de afaceri și tată devotat

Adrian Alexandrov, în vârstă de 37 de ani, a devenit o figură cunoscută în România datorită relației sale cu Elena Udrea, un politician controversat aflat în prezent în închisoare. Cu toate acestea, Alexandrov are o poveste de viață interesantă și realizări notabile în domeniul afacerilor.

Născut în Tulcea, Adrian Alexandrov și-a petrecut anii de studiu în Anglia, la London Academy of Media Film and TV Presenter. Acolo a descoperit pasiunea pentru modeling și a avut ocazia să defileze pentru designerul de modă Cătălin Botezatu. Cu toate acestea, Alexandrov și-a schimbat ulterior direcția carierei.

După ce a renunțat la modeling, Adrian Alexandrov s-a angajat ca însoțitor de zbor, dar nu a găsit împlinire în această meserie. Astfel, și-a orientat atenția către industria imobiliară. Din 2017, el s-a concentrat pe dezvoltarea unui business în acest domeniu și a reușit să creeze o afacere în valoare de 4 milioane de euro. A achiziționat proprietăți de la un important investitor internațional din domeniul imobiliar, plătind sume considerabile pentru acestea.

Cu toate acestea, în 2020, Alexandrov a decis să se retragă din lumea afacerilor, având o cifră de afaceri modestă. Acest lucru l-a transformat într-un „șomer de lux”, concentrându-se acum pe creșterea fiicei sale, Eva Maria, în vârstă de 5 ani. Fetița este rezultatul relației sale cu Elena Udrea.

Despre relația sa cu Udrea, Alexandrov a declarat că diferența de vârstă de 11 ani nu a fost o problemă pentru ei. El se consideră un om matur, care poate învăța multe de la o femeie cu o experiență de viață atât de bogată. Cu toate că situația lor este dificilă, Adrian Alexandrov încearcă să rămână pozitiv și apare la evenimente cu zâmbetul pe buze.

În prezent, Alexandrov este într-o relație cu Alina Ferinceac și se dedică cu pasiune creșterii fiicei sale. Cu o înălțime de 1,87 m și o greutate de 85 kg, el continuă să-și construiască propria sa poveste de viață, evoluând dintr-un model de succes într-un om de afaceri și tată devotat.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul