×

Adi Rus – De la Fotbal la Afaceri și Familia alături de Vlăduța Lupău

Adi Rus – De la Fotbal la Afaceri și Familia alături de Vlăduța Lupău

Adi Rus – de la Fotbal la Afaceri și Familia alături de Vlăduța Lupău

Adi Rus, fost fotbalist din România, a făcut trecerea de la terenul de fotbal la lumea afacerilor și a găsit susținere în familia sa alături de celebra cântăreață de muzică de petrecere, Vlăduța Lupău.

Adrian Rus, cunoscut pentru activitatea sa ca portar, a avut ultimul contract cu CFR Cluj. Născut pe 12 februarie 1994 în Cluj-Napoca, Rus și-a petrecut întreaga carieră fotbalistică la două echipe din orașul său natal. A început să joace fotbal la Universitatea Cluj, iar în iulie 2017 s-a transferat la CFR Cluj, o echipă mai prestigioasă. A activat la echipa din Gruia până în februarie 2020, când a decis să se retragă din fotbal. Rus are în palmares trei titluri de campion al României, toate câștigate alături de CFR.

Motivul retragerii sale din fotbal a fost dorința de a-și dezvolta cariera pe banca de rezerve. Cu toate că a avut evoluții bune în amicale și la antrenamente, nu a reușit să se impună în echipa principală. „Am vrut să renunț la fotbal deoarece nu mai eram mulțumit de statutul de rezervă. Am progresat până la un anumit nivel, dar dacă nu jucam era foarte greu să mai progresez”, a declarat Rus.

După ce a renunțat la fotbal, Adrian Rus s-a lansat în lumea afacerilor și a deschis o firmă de pază în Cluj. Cu toate acestea, veniturile sale nu se compară cu cele ale soției sale, Vlăduța Lupău, care este o artistă de muzică de petrecere renumită.

În 2019, Rus s-a căsătorit cu Vlăduța Lupău, iar cei doi au împreună un băiețel pe nume Iair. Cu toate că este diagnosticată cu endometrioză, Vlăduța și Adrian își doresc să-și mărească familia în viitor.

Astfel, Adi Rus a reușit să se reinventeze după cariera sa în fotbal și să găsească susținere în viața de familie alături de Vlăduța Lupău, continuând să se implice în lumea afacerilor și să își construiască un nou viitor.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul