×

Adevărata diferență între modelele S Line, S și RS la mașinile Audi

Adevărata diferență între modelele S Line, S și RS la mașinile Audi

Adevarata Diferenta intre Modelele S Line, S si RS la Masinile Audi

Ce Inseamna Sa Ai un Model Audi S Line?

Cand te plimbi pe strazi, este posibil sa observi unele masini Audi care poarta emblema S Line. Dar care este diferenta reala intre un model S Line, un model S si un model RS la Audi? Ei bine, incepe sa facem lumina!

Detalii Care Diferentiaza un Model S Line

Un model Audi S Line poate fi usor recunoscut, deoarece are anumite caracteristici distincte. De exemplu, o masina S Line vine cu o bara fata mai agresiva, faruri xenon sau LED si un design exterior mai sportiv. In plus, suspensiile sport si jantele de aliaj cu dimensiuni mai mari sunt de asemenea prezente.

Interiorul unui Model S Line

Pe langa exteriorul imbunatatit, un model S Line de la Audi impresioneaza si cu interiorul sau. Aici vei gasi un volan cu fund plat, scaune sport din piele si suport lombar ajustabil. Toate acestea vin insa la un pret mai ridicat decat modelele standard.

Despre Modelele S si Ce le Face Atat de Speciale

Modelele S de la Audi vin cu sistemul de tractiune integrala quattro, motoare mai puternice, frane imbunatatite si un design diferit fata de modelele standard. Aceste masini au fost concepute initial pentru a concura cu modelele BMW M sau Mercedes-AMG.

Modelul RS: Varful de Gama Audi

Insa adevarata inovatie vine odata ce intri in lumea modelelor RS de la Audi. Aici gasesti cea mai noua tehnologie, motoare puternice si un design exclusivist. Modelele RS sunt construite de Audi Sport si reprezinta varful de gama al producatorului german.

Comparatie intre Modelele RS si Celelalte

Daca modelele S sunt rivale pentru BMW M sau Mercedes-AMG, modelele RS sunt chiar mai puternice si mai exclusiviste. Audi RS 6 Avant, de exemplu, este unul dintre cele mai populare modele RS, oferind pana la 600 de cai putere si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 3.6 secunde.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul