×

Adelina Pestrițu, un adevărat magnet financiar pe Instagram

Adelina Pestrițu, un adevărat magnet financiar pe Instagram

Adelina Pestrițu, o adevărată forță financiară pe Instagram

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a devenit un adevărat magnet financiar pe platforma de socializare Instagram. Cu peste 1.7 milioane de urmăritori, ea a reușit să transforme pasiunea pentru media socială într-o afacere de succes.

Adelina Pestrițu a fost desemnată cel mai bun influencer din România în 2019, la gala premiilor E! People Choice Awards. Acest titlu i-a adus nu doar recunoaștere, ci și numeroase oportunități de colaborare cu branduri prestigioase, pentru care este plătită. Fiind urmărită de milioane de persoane, mișcările și recomandările sale sunt adesea copiate de către fanii săi.

Însă, succesul de pe Instagram nu vine fără efort. Adelina Pestrițu a mărturisit că activitatea din mediul online îi consumă foarte mult timp, chiar dacă din exterior lucrurile pot părea simple și ușoare. Ea a explicat că meseria de influencer nu respectă un program fix și impune o dedicare constantă, în detrimentul vieții personale.

Într-un interviu, Adelina Pestrițu a fost întrebată câți bani câștigă din Instagram, însă nu a oferit o sumă exactă. Totuși, ea a recunoscut că veniturile sale sunt „enorme” în comparație cu salariul minim pe economie. Pe lângă activitatea de influencer, vedeta mai deține o firmă de PR cu peste 10 angajați, ceea ce înseamnă că viața ei nu este deloc ușoară și presupune responsabilități financiare semnificative.

Adelina Pestrițu este un exemplu demn de urmat pentru tinerii care își doresc să își transforme pasiunea într-o sursă de venit. Succesul ei pe Instagram demonstrează că munca și dedicarea pot aduce rezultate remarcabile în era digitală.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul