×

Adelina Pestrițu dezvăluie cât câștigă din Instagram: Suma este uriașă!

Adelina Pestrițu dezvăluie cât câștigă din Instagram: Suma este uriașă!

Adelina Pestrițu, unul dintre cei mai bine plătiți influenceri din România

Adelina Pestrițu, celebra vedetă și influencer cu peste 1.7 milioane de urmăritori pe Instagram, a dezvăluit cât câștigă din activitatea sa online și suma este una uriașă. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că viața de influencer nu este deloc ușoară și implică multe ore de muncă și dedicare.

Un venit considerabil raportat la salariul minim pe economie

Deși nu a dezvăluit o sumă exactă, Adelina Pestrițu a afirmat că câștigă o sumă „enormă” din activitatea sa pe Instagram, raportată la salariul minim pe economie. Este important de menționat că aceasta are și o firmă de PR cu peste 10 angajați, pentru care plătește salarii și impozite, ceea ce înseamnă că viața ei nu este atât de ușoară pe cât pare.

Dedicare și sacrificii pentru succesul online

Pentru a-și menține succesul în mediul online, Adelina Pestrițu a recunoscut că trebuie să muncească non-stop și că există zile în care nu are timp pentru viața personală. Meseria de influencer nu se limitează la un program de lucru fix, ci implică multă dedicare și sacrificii.

În ciuda faptului că mulți oameni nu înțeleg complet rolul unui influencer și cât de mult timp și efort implică această activitate, Adelina Pestrițu se bucură de un succes imens în mediul online și este un model de urmat pentru mulți tineri care își doresc să devină influenceri.

Adelina Pestrițu demonstrează că munca și perseverența pot aduce venituri considerabile în era digitală, iar activitatea pe Instagram poate fi o sursă importantă de câștig pentru cei care știu să o valorifice.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul