×

Adelina Pestrițu dezvăluie cât câștigă din Instagram. Suma este impresionantă

Adelina Pestrițu dezvăluie cât câștigă din Instagram. Suma este impresionantă

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai bine plătite influenceri din România

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a dezvăluit recent cât de mult câștigă din activitatea sa pe Instagram, iar suma este impresionantă. Cu peste 1.7 milioane de urmăritori pe rețeaua de socializare, Adelina Pestrițu a devenit un exemplu de succes pentru multe adolescente și o sursă de inspirație pentru comunitatea sa.

Deținătoarea titlului de cel mai bun influencer din România în anul 2019, Adelina Pestrițu nu doar că a obținut succesul în mediul online, ci a devenit și imaginea multor branduri pe care le promovează. Aceasta a dezvăluit că activitatea sa de influencer îi consumă mult timp și efort, deși mulți oameni nu înțeleg acest aspect.

„Oamenii nu s-au obișnuit cu rolul de influencer, meseria de influencer, pentru că îți ocupă tot timpul. Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop”, a declarat Adelina Pestrițu.

Fără a preciza o sumă exactă, Adelina Pestrițu a recunoscut că câștigă din activitatea sa de influencer o sumă „enormă” raportată la salariul minim pe economie. Aceasta a mai dezvăluit că are și o firmă de PR cu peste 10 angajați, pentru care plătește salarii și impozite, subliniind astfel că viața ei nu este atât de ușoară pe cât pare.

Adelina Pestrițu a reușit să transforme pasiunea pentru social media într-o afacere de succes și să devină una dintre cele mai bine plătite influenceri din România. Prin munca și dedicarea ei, Adelina a demonstrat că influența pe Instagram poate aduce nu doar popularitate, ci și venituri substanțiale.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul