×

Adelina Pestrițu dezvăluie cât câștigă din Instagram și suma este impresionantă

Adelina Pestrițu dezvăluie cât câștigă din Instagram și suma este impresionantă

Adelina Pestrițu câștigă o sumă impresionantă din activitatea pe Instagram

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a dezvăluit cât câștigă din activitatea sa pe Instagram și suma este una impresionantă. Cu peste 1.7 milioane de urmăritori pe rețeaua de socializare, Adelina Pestrițu a reușit să devină unul dintre cei mai de succes influenceri din țară.

Într-un interviu recent, Adelina Pestrițu a recunoscut că activitatea pe Instagram îi ocupă mult timp, deși din exterior lucrurile nu par deloc așa. Chiar dacă mulți nu își dau seama de munca depusă în spatele fotografiilor și a postărilor, Adelina a dezvăluit că această meserie necesită multă dedicare și implicare constantă.

Întrebată cât câștigă din Instagram, Adelina Pestrițu nu a precizat o sumă exactă, dar a afirmat că este una „enormă” în comparație cu salariul minim pe economie. Această declarație lasă să se înțeleagă că veniturile obținute de Adelina din activitatea pe Instagram sunt considerabile și îi permit să ducă o viață confortabilă.

În plus, Adelina Pestrițu a dezvăluit că are o firmă de PR cu peste 10 angajați, ceea ce demonstrează că viața ei nu este atât de ușoară pe cât pare. Ea trebuie să gestioneze atât activitatea pe Instagram, cât și afacerea sa, ceea ce necesită multă muncă și implicare.

Astfel, Adelina Pestrițu se bucură nu doar de succes și popularitate pe Instagram, ci și de venituri impresionante, care îi permit să trăiască o viață confortabilă și să își susțină afacerea.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul