×

MasterChef se face de râs la PRO TV din cauza problemelor cu chefi Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

MasterChef se face de râs la PRO TV din cauza problemelor cu chefi Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Postul de televiziune PRO TV se confruntă cu critici dure din partea jurnalistei Anca Andrei (Vintilă) pentru modul în care promovează și tratează pe cei trei foști chefi de la Antena 1, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Exagerare și decădere

Anca Andrei subliniază modul exagerat în care cei trei chefi sunt promovați, sugerând că aceștia nu au performanțe notabile și că primirea lor în postura de jurați la MasterChef a fost mai degrabă rezultatul promovării excesive din partea echipei Monei Segall.

Critici aduse celor trei chefi

Jurnalista critică declarațiile celor trei chefi, cum ar fi afirmațiile lui Scărlătescu că este constant felicitat pe stradă sau ale lui Dumitrescu despre reacțiile emoționale din culisele emisiunii. Aceste afirmații sunt considerate de Anca Andrei drept un exemplu de egoism și de lipsă de modestie.

Compararea cu un adevărat maestru culinar

Anca Andrei subliniază faptul că singurul român cu un restaurant cu o stea Michelin este Richard Abou Zaki, care a obținut această performanță la o vârstă fragedă și cu un palmares impresionant în domeniul culinar. În comparație, cei trei foști chefi nu se ridică la același standard de excelență.

Decăderea PRO TV

În opinia jurnalistei, promovarea excesivă a celor trei chefi și transformarea lor în vedete a dus la o decădere a postului PRO TV, care pare să fi abandonat standardele de calitate și să se îndepărteze de imaginea de lider de audiență pe care o avea în trecut.

Concluzii

Anca Andrei consideră că comportamentul și promovarea excesivă a celor trei chefi de la MasterChef aduc prejudicii reputației PRO TV și subminează credibilitatea postului. Critica jurnalistei ridică semne de întrebare cu privire la direcția pe care o ia postul de televiziune și la standardele pe care le promovează în prezent.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul