×

„Colantarea mașinii: Costuri și materiale ideale pentru protecție și estetică”

„Colantarea mașinii: Costuri și materiale ideale pentru protecție și estetică”

Dupa cum bine stim, colantarea masinii este un trend tot mai popular printre soferi, nu doar pentru aspectul estetic pe care il confera, ci si pentru protectia pe care o ofera impotriva zgarieturilor si altor incidente care pot afecta vopseaua automobilului.

De ce sa iti colantezi masina?

Colantul aplicat pe caroseria masinii protejeaza impotriva zgarieturilor, a gainatului de pasari sau a pietrelor care sar de pe carosabil. Totodata, ofera posibilitatea de a schimba culoarea masinii sau de a adauga elemente decorative.

Avantajele colantarii auto

Colantul protejeaza vopseaua impotriva factorilor externi nocivi, iar in cazul unor mici accidente, precum atingerea usoara a unei alte masini sau a unei usi, vopseaua originala ramane intacta.

Costurile colantarii masinii

Costurile pentru colantarea unei masini variaza in functie de marimea autoturismului si de materialele folosite. De exemplu, pentru o masina de clasa mica, preturile pornesc de la 3.900 de lei pentru materiale Orafol si ajung pana la 4.900 de lei pentru materiale de top precum 3M, Hexis sau Avery Dennison.

Clasa medie si SUV-uri de clasa mica

Pentru automobile de clasa medie sau pentru crossover/SUV-uri de clasa mica, costul unei colantari variaza intre 4.500 si 5.500 de lei, in functie de materialele alese.

Clasa mare si SUV-uri mari

Pentru masinile de clasa mare sau pentru SUV-urile mari, preturile pornesc de la 4.800 de lei pentru materiale Orafol si ajung la 5.800 de lei pentru materiale premium precum 3M, Hexis sau Avery Dennison.

Este important sa apelezi la o firma specializata pentru colantare, care ofera garantie pentru serviciu prestat. Astfel, vei avea certitudinea ca autocolantul va ramane intact si va arata impecabil pentru o perioada indelungata.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul